eMAG: internship plătit în București, Craiova și Iași​

Cel mai mare retailer online continuă programul Talent Internship și deschide 20 de poziții de interni, în șase dintre echipele sale: Software Development, Web & Mobile Platforms, Targeting Search & Listing, Comercial Platform, Finance și HR.

Noutatea ediției din acest an vine din deschiderea rolurilor din Web & Mobile și Targeting, Search & Listing, două zone provocatoare și din ce în ce mai importante în experiența de cumpărare a clienților eMAG. Aflat la cea de-a treia ediție, eMAG Talent Internship se adresează studenților și absolvenților cu competențe tehnice, economice și umaniste, din București, Craiova și Iași.

Înscrierile se desfășoară între 16 mai și 3 iunie, iar perioada de Internship va avea loc în lunile iulie și august. Toate posturile de internship vor fi plătite, pe întreaga durată a programului. La final, cei mai performanți dintre participanți pot fi angajați în cadrul eMAG. „Invităm și anul acesta studenții și absolvenții de facultate să trăiască experiența eMAG, direct din culise, în cadrul programului eMAG Talent Internship. Am ajuns deja la cea de-a treia ediție și ne bucurăm că, de la an la an, aducem în echipa noastră generații noi de tineri curioși și într-o permanentă căutare de idei out-of-the-box. Anul trecut, peste 2.600 de studenți au aplicat pentru programul nostru. Noii interni vor fi mentorați, pe parcursul întregului program, de specialiști din companie. Pe lângă suportul pe care îl vor primi de la aceștia, internii vor fi implicați și în programe de învățare, care le vor susține dezvoltarea și integrarea în cultura și echipele eMAG”, spune Cristina Solea, manager de recrutare eMAG.

Programul le oferă participanților șansa de a lucra, alături de oameni cu experiență, la dezvoltarea unor proiecte de impact pentru business-ul eMAG, și de a acumula experiență în domenii precum software development, web & mobile, targetare, financiar și resurse umane. Pentru București, eMAG deschide 17 poziții, în șase arii de business. Tinerii care se înscriu în programul de internship din Craiova și Iași vor lucra în cadrul centrelor de dezvoltare software din cele două orașe. Aplicanții pentru una dintre cele 20 de poziții deschise se pot înscrie până pe 3 iunie. După perioada de înscriere, aplicanții vor intra într-un proces interactiv de selecție, pe parcursul lunii iunie.

Fondat în 2001, de către antreprenori români, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România și a devenit un lider regional, cu prezență în Bulgaria, Ungaria și Polonia. De 15 ani, investește constant în servicii care ajută clienții să salveze timp și bani. Toate aceste servicii au în spate tehnologii dezvoltate în România.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter